Sätt fart på våren och sommaren och inred utomhus! Att inreda uteplatsen är minst lika viktigt som att inreda inne. Vare  sig det är uteplatsen för den privata bostaden, gårdscaféet, B&B eller den uteplats du erbjuder dina gäster, kunder eller anställda. Här ger Kicki, företagsinredare på IKEA, tre tips för uteplatsen:

1: Oändliga möjligheter med flexibla lösningar. Med stapelbara stolar och mindre bord kan ni enkelt variera möbleringen efter behov. Lunch för 2 eller fest för 24. Välj möbler som enkelt går att möblera och flyttas runt.

2: En oas att trivas i. Med en soffgrupp, mattor, kuddar, filtar och belysning skapar du en mysig och ombonad känsla utomhus. Gröna växter bidrar också till den sköna stämningen. Har ni inte tid eller ork att vattna så fungerar våra konstgjorda växter precis lika bra ute som inne. Dessutom håller de för alltid.

3: Möbler som håller i längden. En bords­skiva i laminerat glas är fläcktålig och lätt att rengöra. Våra kuddar finns i flera färger och är både vattenavvisande och har bra ljusäkthet vilket gör att de inte bleks av solen lika lätt. Vi har också mattor som är gjorda för att kunna användas utomhus och tål både regn, sol, snö och smuts.