Oavseett om du jobbar ofta eller sällan i skogen är din personliga säkerhet det absolut viktigaste. Att bli skadad ensam långt ut i markerna kan vara livsfarligt. Så se till att ha nödvändig utrustning samt kunskap hur du använder den. Med LRF Samköps avtal hittar du det du behöver till extra bra priser.

På Granngården får du 12% rabatt på Stihls sortiment av motor- och röj­sågar. Dessutom massor av tillbehör och förbrukningsvaror – som Aspens populära alkylatbensin. Öppna företagskonto för rabatt:

Skogma är nätbutiken med produkter för skogsbruk som specialitet. Kolla in det välsorterade sortiment med skyddkläder och utrustning. Med vårt avtal får du 12% rabatt på det mesta. Skaffa företagskonto.

Sågskyddskläder har en uppoffrande roll. De ska klara att stoppa sylvassa sågkedjor i hög hastighet. I LRF Samköps kollektion hos Swedol och Grolls hittar du godkända skyddskläder till bra priser.

Personlig säkerhet är ett av Ahlsells mest välutvecklade produktområden. De har kunskap och utrustning för tryggare arbete. Ta hjälp av Ahlsell för att hitta optimala produkter för dig. Glöm inte att nyttja vårt rabattavtal.