Vem får köpa bil på LRF Samköps bilavtal?

LRFs företagarmedlemmar, som har näringsverksamhet med basen i jord, skog, trädgård eller landsbygdens miljö kan köpa bil med avtal med rabatt och få bonus i efterhand på samtliga bilavtal.

Jag är personmedlem, det vill säga att jag varken brukar eller äger jord eller skog. Kan jag också köpa bil och använda rabattavtalen?

Alla LRF-medlemmar, oavsett medlemskategori, kan köpa bil hos Citroen, Dacia, DS, Isuzu, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, Subaru samt Toyota med rabatt och bonus. Övriga bilavtal som tecknats av LRF Samköp ger endast rabatt och bonus till medlemmar med näringsverksamhet.

Tänk på att köparen måste vara registrerad ägare av fordonet i minst sex månader för att vara berättigad till efterhandsbonusen.

Får jag rabatt på kampanjpris och demobilar?

Rabatten gäller enbart på listpriset och gäller därför inte på till exempel nettoprissatta bilar, kampanjbilar, demobilar eller utrustningspaket om inget annat anges.

Kan jag få rabatten i efterhand?

Rabatten får du direkt hos den auktoriserade återförsäljaren genom att uppge att du ska använda LRF Samköps avtal och eventuell avtalskod. Du kan inte få rabatten, på varken bil eller tillbehör, i efterhand efter avslutat köp.

Kan jag få bonusen utan att ha köpt bilen på avtalet?

För att få bonus krävs det att du säger till den auktoriserade återförsäljaren att du vill köpa din nya bil på LRF Samköps avtal och uppge eventuell avtalskod för rätt villkor. Visa gärna ditt medlemskort och be säljaren skriva LRF-medlem på köpeavtalet. Då får du både rabatt och bonus.

När kan jag ansöka om bonusen?

Du har tre månader på dig att ansöka om bonus efter att du har fått bilen levererad.

När får jag bonusen?

Det tar cirka fyra till sex månader från det att LRF Samköp har en komplett ansökan med registreringsnummer innan du får pengarna. De betalas automatiskt ut till dig.

Är det LRF eller LRF Samköp som står för bonusen?

Nej, det är inga pengar som kommer från LRF eller LRF Samköp. Rabatten och bonusen kommer från generalagenten. LRF Samköp förhandlar och administrerar avtalen, det är även LRF Samköp som förmedlar pengarna. Avtalet är ett samarbete med LRF Samköp AB och generalagenten.

Har du frågor är du välkommen att ringa
LRF Medlemsservice, 010-184 40 00
.