Kommungrupperna har en viktig roll i LRFs organisation eftersom många beslut som berör företagare inom de gröna näringarna fattas på kommunal nivå. Här kan du uppdatera dig på det arbete som genomförs i och med kommungrupperna.

Till sidomenyn

Kommungruppernas arbete

Kommungrupperna, och deras arbete för att bevaka och påverka inom den kommunala näringspolitiken, är av stor betydelse för LRFs styrka som intresse- och företagarorganisation, så att företag inom de gröna näringarna får bästa möjliga förutsättningar för tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft i det hållbara samhället.

Kommungrupperna har ofta upparbetade kontakter och ett gott samarbete med regionstyrelsen samt andra kommungrupper så att resurserna utnyttjas på bästa sätt i frågor som berör mer än den egna kommunen, t.ex. vattenskyddsområden eller infrastrukturprojekt som väg, järnväg och ledningar.

Kontakta din kommungrupp
Till sidomenyn Till sidomenyn

Kontakta oss

Eva Söder

Eva Söder

Regional folkrörelseutvecklare. Kommungrupper Jkpg/Sydost, medlems & organisationsfrågor

Till sidomenyn

Tidigare arbete

Ordförandekonferens i Syd

För första gången någonsin bjöd LRF Syds tre regionstyrelser i Jönköpings län, Skåne och Sydost in till en tvådagars gemensam ordförandekonferens i Växjö för kommungruppernas ordförande och delar av LRF ungdomens styrelser samt alla medarbetare i Syd. Vilken smällkaramell det blev. Läs mer här!

Läs om ordförandekonferensen
Till sidomenyn Till sidomenyn
Senast uppdaterad: 2024-04-29